1 Mayıs Gebze’de coşkuyla  kutlandı

 1 Mayıs 2006

 

1 Mayıs tüm Dünya’da ve ülkemizde kutlandığı gibi işçi kenti, emekçilerin yoğun olduğu Gebze’ mizde de büyük bir coşkuyla kutlandı. Gebze Sendikalar Birliği kararı doğrultusunda gerçekleşen kutlamalara, Türk-Metal İş Sendikası hariç Gebze’deki Türk-İş’e bağlı şube ve temsilcilik düzeyindeki 10 sendika katıldı.

 

Petrol-İş Sendikası Gebze Şubesi, 1 Mayıs’ta çok etkin bir katılım ve çok renkli bir yürüyüş

sergiledi . Emekçilerin sorunlarına ve güncel konulara yönelik sloganların atıldığı 1 Mayıs gösterileri, Cumhuriyet Meydanı’nda, Emek Platformunun 1 Mayıs bildirisinin okunmasıyla başladı. Gösteriler  daha sonra müzik eşliğinde halayların çekilmesiyle devam etti ve hiçbir olumsuz olay olmadan bitti. Bu yılki 1 Mayıs yürüyüş ve kutlamalarına halk büyük bir ilgi gösterdi.

 

Sendikamızdan Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz İsmet Yiğit ve eşi, İstanbul 2 Nolu Şube Başkanı Ecvet Eşlegül, Ulusal Kanal Emek Dosyası programcısı Erdal Demirkan, İşçi Partisi Yönetim Kurulu Üyesi Hıdır Okka ve eşi şubemizin misafirleri olarak 1 Mayıs’a katıldılar. Bütün 1 Mayıs’ların  böyle barış, huzur ve birlik içinde geçmesi dileğiyle tüm dünya emekçilerinin bayramını kutlarım.

 

 

Petrol-İş Sendikası

Gebze Şube Yönetim Kurulu Adına

Başkan

Süleyman Akyüz