Düzce'de Sivil Toplum Örgütleri ile tanışma yemeği

8 Haziran Pazartesi günü, “Anayasal hakkını kullan, Sendikalı ol!” kampanyamızın açılışı sonrasında programa katılan belediye başkanları, meslek odaları, sivil toplum örgütleri, gazete ve televizyonların yöneticileri, sendikal örgüt yöneticileri ve sendikamız genel merkez yöneticilerinin biraya geldiği tanışma yemeği düzenlendi.

Düzce Konsopa Otel'deki yemeğe Konuralp Belediye Başkanı Yusuf ERCAN Beyköy Belediye Başkanı Osman KILIÇ, MHP İl Bşk. Yrd. Murat ÖZSOY, DSP adına Mustafa YILMAZ, ÖDP İl Başkanı Ulviye DİKMEN, İP İl. Bşk. Fethi SÖNMEZ, Düzce Gazeteciler Cemiyeti Bşk. Erol TAYHAN, Düzce SMMO Bşk. Kudret TAŞ, Düzce Muhtarlar Derneği Bşk. Ahmet YILMAZ, Düzce Organize Bölgedeki tek örgütlü iş yeri  Süperlas Md. Metin ESEN, Düzce Öncü TV, Düzce TV genel yayın yönetmenleri, Damla, Düzce Postası, Düzcenin Sesi, Manşet, Pusula, Parantez gazetelerinin yöneticileri, Türk-İş İl Temsilcisi Ali GÜREL, Türk-İş, DİSK, KESK, Birleşik Kamu-İş'e bağlı sendikaların Düzce şube ve bölge temsilcileri ile Sendikamıza bağlı Süperlas ve Bayer Kimya iş yeri temsilcileri katıldılar.

Genel Başkanımız Mustafa ÖZTAŞKIN yemekte yaptığı konuşmada;

"Bu kampanya ile birlikte biz Petrol-İş olarak, Düzce'de en fazla işçi çalıştıran Standart Profil'de örgütlenmeyi de hedefliyoruz. Bu hedefe ulaşma konusunda sendikaların, sivil toplum kuruluşlarının, kamu kuruluşlarının, siyasi partilerin ve yerel medyanın desteğini de yanımızda görmek istiyoruz. Düzce'deki sanayi kuruluşlarında örgütlenme başarılı olursa, işçilerin, çalışanların ücretleri, yaşam standartları yükselirse Düzce'nin kalkınması da daha hızlı olacaktır" dedi.