ŞUBE BAŞKANI HÜSEYİN KOÇYİĞİT’TEN ÜYELERİNE İFTAR YEMEĞİ

27.10.2004

Petrol-İş Sendikası Bandırma Şube Başkanımız Hüseyin Koçyiğit,  27 Ekim 2004 Çarşamba akşamı Prenses Düğün Salonunda üyelerimize yönelik bir iftar yemeği verdi.

Duaların okunmasıyla başlayan yemeğe, Edincik Belediye Başkanı Fevzi İpek, Sağlık Grup Başkanı Dr.Zafer Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Soner Duman, DSP İlçe Başkanı Bora Öziş, CHP İl Genel Meclis Üyesi İsmet Koçyiğit, Tek Gıda-İş Sendikası Başkanı Zeki Aydoğan, Genel-İş Sendikası Başkanı Mertkan Güner, Balkan Göçmenleri Derneği Başkanı Ahmet Yılmaz, Bandırma İlköğretim Okulu Müdürü Bekir Yılmaz katıldılar.

Yemeğe katılamayan Belediye Başkanı Cemal Öztaylan, CHP Balıkesir Milletvekili Sedat Pekel, AKP Balıkesir Milletvekilleri İsmail Özgün, Edip Uğur, Turhan Çömez ve Ali Kemal Deveciler birer mesaj göndererek teşekkürlerini sundular.

Yemekte bir konuşma yapan Şube Başkanımız Hüseyin Koçyiğit,

Geçen sene  ve bu sene düzenledikleri iftar yemeklerini bundan sonra da yapmayı düşündüklerini belirterek Ramazan ayının birlik, dayanışma ve yardımlaşma ayı olduğunu ifade etti. Emeği ile geçinenler için sadece Ramazan değil, 12 ayın da önemli olduğunu vurgulayan Başkanımız Koçyiğit “değerli misafirler ve işçi arkadaşlar,  Ramazan birlik, dayanışma ve yardımlaşma ayıdır. Yaşamda sadece para önemli değil, makam önemli değildir. Dünyada en kutsal şey emektir. Şu zamanlarda emekçilere saldırı var. Bandırma’da  ve Türkiye’de insanlar evlerine aşını götüremezken, binlerce insan aç susuz yaşarken bu saldırıları kınıyoruz. Sermaye karşıtı değiliz. Sermayede işçi de olacak. Ama bunlar bir denge içinde olmalı. İnsanların ekmeğiyle oynanmamasını diliyorum. Ayrıca Irak’ta Filistin’de ve dünyanın birçok yerinde Müslümanlar katlediliyor. Gönlümüzün, duygularımızın onlarla birlikte olduğunu söylemek istiyorum.” diye konuştu.