HÜSEYİN BUĞDAYCI ANISINA DÜZENLEN   10. HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI

Bandırma Şubemizin her yıl geleneksel olarak düzenlediği halı saha futbol turnuvası Livatya Duru Spor Tesislerinde oynanan final maçı ile noktalandı.

Final maçları ve kupa törenine çok sayıda sendikamız üyesi katılırken, Genel Sekreterimiz Mustafa Çavdar,  Genel-İş Sendikası Şube İdari Sekreteri Bora Çınar, Bagfaş Gübre Fabrikaları Müdürleri ve  Şeker Bankası Bandırma Şube Müdürü Emin Güdücü de katıldılar.

28 Nisan 2008'de 14 takımın katılımı ile Şubemiz tarafından düzenlenen  10. geleneksel halı saha futbol turnuvası final maçları ve kupa törenine ilgi büyüktü. 1 ay süren karşılaşmalar sonunda Buhar Santrali takımı mutlu sona ulaşarak şampiyon olurken, finalde rakibine 7 – 3 yenilen Bagfaş ( 1 ) takımı turnuvada 2’nci olurken,  3’ncülük, 4’ncülük maçında da rakibini mağlup eden Asitborik takımı 3’ncü oldu.  Bagfaş ( 2 ) takımı Takımı ise turnuvada 4’ncü olabildiler.

Final maçları sonunda dereceye giren takımlara düzenlenen tören ile kupaları verildi.

Petrol-İş Sendikası Bandırma Şube Başkanımız Recep Gökdeniz, Hüseyin Buğdaycı anısına düzenlenen turnuvada merhum Buğdaycı adına ödülü kızı Merve Buğdaycı’ya verdi.

Şampiyon Buhar Santrali takımı kaptanı ve yöneticisine final sonrasında şampiyonluk kupasını, Genel Sekreterimiz Mustafa Çavdar tarafından verildi.

Bandırma Petrol-İş Sendikası

Şube Yönetim Kurulu Adına