Ankara SENDİKA ŞUBELERİ PLATFORMU YÜRÜTME KURULU ÜYELERİ

TEZKOOP-İŞ SENDİKASI GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULUNU ZİYARET ETTİ

 

 15.12.2005

 

Ankara Sendika Şubeleri Platformu Yürütme Kurulu Üyeleri olarak 13 Aralık 2005  Salı günü Tezkoop-İş Sendikası Genel Başkanı Sayın Sadık ÖZBEN’i ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ettik. Tezkoop-İş Sendikasının Ankara Şube Başkanlarının da bulunduğu toplantı Platformumuz açısından son derece yararlı geçti.

 

Platform çalışmalarını yakından gözlediğini söyleyen Sayın Genel Başkan, Ankara’da bulunan üç şubelerinin de Platform bünyesinde olmasından mutluluk duyduğunu Şube Başkanlarını sürekli teşvik ettiğini belirtti.

 

İşçi sınıfı hareketinin ancak taban örgütlenmesi ile yükselebileceğini, kadın emekçilerin mutlaka mücadele içerisinde aktif yer almaları gerektiğini söyleyen Sayın Genel Başkan, Eğitim ve Örgütlenmeye çok önem verdiklerini ifade etti.

 

Kurulduğu günden beri Tezkoop-İş Sendikasının her türlü katkısını gören Platformumuz, Tezkoop-İş Sendikası Genel Başkanı ve Merkez Yönetim Kurulu Üyelerinin çalışmalarımıza desteği ile daha da güçlenmiştir.

 

Platformumuz tarafından gerçekleştirilen eğitim programlarımızı hayata geçiren Tezkoop-İş Sendikasının değerli Eğitim Uzmanı Sayın Volkan YARAŞIR Platformumuza çok büyük katkı koymaktadır.

 

Platformumuza olanaklarını seferber eden Tezkoop-İş Sendikasının değerli Genel Başkanı Sayın Sadık ÖZBEN’e ve Merkez Yönetim Kurulu Üyelerine Ankara Sendika Şubeleri Platformu Üyeleri adına en içten sevgilerimizi ve saygılarımızı sunarız.

                                              

 

      Ankara Sendika Şubeleri Platformu

      Yürütme Kurulu Adına

     Mustafa ÖZGEN