22. DÖNEM 1. TEMSİLCİLER KURULU TOPLANTIMIZI YAPTIK

     2 Kasım 2007

 

Şubemizin 22. Dönem 1. Temsilciler Kurulu Toplantısını 2 Kasım 2007 Cuma günü gerçekleştirdik. Temsilciler Kurulumuza Genel Merkez Yönetim Kurulumuz adına Genel Mali Sekreterimiz İbrahim DOĞANGÜL katıldı.

 

Saat 14.00’te başlayan Temsilciler Kurulumuza saat 16.00’da Kırıkkale Şube Temsilciler Kurulu da katıldı.

 

Genel Mali Sekreterimizin, Örgütümüzün Genel Merkez politikalarına ilişkin verdiği bilgiler ve yaptığı değerlendirmelerden sonra Ankara ve Kırıkkale Şube Başkanları birer konuşma yaptı. Ardından iki Şube Temsilciler Kurulu Üyeleri görüş ve düşüncelerini ifade ettiler, Merkez Yönetim Kurulu Üyemize çeşitli sorular sordular.

 

Toplantı saat 18.30’da sona erdi. Toplantı sonrası Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz ve İki Şube temsilciler Kurulu üyeleri akşam yemeği yemek üzere TPAO Genel Müdürlüğü lokaline geçtiler.

 

Yemek sırasında Şube Yönetim Kurulumuz tarafından 21. Dönem çalışmalarımızı yazılı ve görsel medyada haber yaparak kamuoyuna duyuran yazılı ve görsel medya emekçileri birer plaketle ödüllendirildi.

 

Yazılı medya alanında;

 

Evrensel Gazetesinden; Sultan ÖZER, Onur BAKIR, Müge TUZCUOĞLU’na, Anadolu Ajansından; Göksel YILDIRIM’a

 

Görsel medya alanında;

 

Ulusal Kanal’dan “Emek Dünyası” programı nedeniyle Mehmet AKKAYA’ya,

 

Ayrıca 22. Olağan Genel Kurul açılışında sunduğunuz 30 dakikalık sinevizyonu hazırladıkları için de Abidin ÇINAR ve Adem BAZ’a birer plaket verildi.

 

Törene yazılı ve görsel basından arkadaşlarımızın yanı sıra TÜRK-İŞ/KESK ve DİSK’e bağlı Sendikaların Ankara Şube Başkanları katıldı.

 

Törende bir konuşma yapan Genel Mali Sekreterimiz “İşçi ve Emekçilerin Tarihini yapanlarla, yazanların bir arada olduğunu ifade etti ve Basın emekçilerine çabalarından dolayı teşekkür etti, başarılarının devamını diledi.”

 

Telekom Grevinin 18. gününde sınıf kardeşlerimize dostluk ve dayanışma dileklerimizle programımızı sona erdirdik.