ESEN PLASTİK İŞÇİLERİNE DESTEK ZİYARETİ

11.05.2007
 

Sendikamıza üye oldukları için işten çıkarılan ve yaklaşık bir aydan bu yana fabrikanın önünde direnen “Esen Plastik A.Ş.” işçilerine, Türk-İş’e bağlı sendikalarca destek ziyareti gerçekleştirildi.
 

11 Mayıs 2007 günü, Basın-İş, Deri-İş, Tezkoop-İş ve Tümtis İzmir Şube Başkan, yönetici ve üyeleri tarafından yapılan ziyaret ile üyelerimize moral destek verildi.Yapılan konuşmalarla, arkadaşlarımıza yalnız olmadıkları, ancak birlikte mücadele edilerek başarı sağlanabileceği, bunun için de dayanışmanın önemli olduğu mesajları verildi.
 

Tezkoop-iş üyesi Tansaş-Migros işçileri tarafından getirilen kumanya paketleri de işten atılan Esen Plastik işçisi arkadaşlarımıza dağıtıldı.

 

Eş ve çocuklarının da katıldığı bu ziyaret, Esen Plastik işçisi üyelerimize büyük moral verdi. Kısa bir süre önce Genel Başkanımız Mustafa Öztaşkın ve Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz İsmet Yiğit’in ziyaretlerinin ardından gerçekleşen bu destek ziyareti ile dirençleri iyice artan işçilerin kararlılıkları görülmeye değerdi doğrusu.
 

Desteklerini esirgemeyen tüm dostlarımıza Esen Plastik işçileri adına şükranlarımızı sunuyoruz.

Yaşasın Sınıf Dayanışması, Yaşasın Örgütlü Mücadelemiz!