SENDİKAMIZ DÜZCE'DE İŞÇİLERE “SENDİKALI OL!” DİYOR...ONLARI GÜVENDE, MUTLU, GÜÇLÜ ve ETKİLİ OLMAYA  ÇAĞIRIYOR

 

 

Sendikamız, örgütlenme hakkının kullanımını yaygınlaştırmak, sendikalı olmayı teşvik etmek ve  kendisini emekçilere tanıtarak daha ulaşılabilir olmak hedefleriyle bir tanıtım ve iletişim kampanyası başlattı. Petrol-İş, depremin etkilerini aşmaya, sanayisini geliştirmeye çalışan Düzce'de, bir süredir faaliyette olan örgütlenme büromuzun çalışmalarını desteklemek ve geliştirmek istiyor. Düzce'de daha yerleşik ve kalıcı ilişkiler yaratmayı, sendikalılık bilincini yükseltmeyi hedefliyor.

 

Kampanyamızda, sendikalı olmanın temel bir hak olmasının yanı sıra, işçiler için anlamı ve kazanımları vurgulanıyor. Toplumda sendikalılığa, örgütlülüğe yönelik olarak geliştirilmiş olan olumsuz imajın aşılması, işçilere umut ve güç veren bir söylemin yaygınlaşması  isteniyor.

 

24 Mayıs tarihinden itibaren Düzce sokaklarındaki bilboard ve otobüs duraklarını emekçileri sendikalı olmaya çağıran, kadınlı erkekli işçilerin gülümseyen yüzleri dolduruyor. Petrol-İş tüm işçileri sendikalı olmaya, birlikte gülümsemeye çağırıyor...

 

Sendikalı Ol! Çünkü Sendika Gelecektir

Sendikalı Ol! Çünkü Sendika Dayanışmadır

Sendikalı Ol! Çünkü Sendika Gücündür

Sendikalı Ol! Çünkü Sendika Hakkındır

 

 AFİŞLERİMİZ

Web adresi  :  www.sendikaliol.org