MERSİN ŞUBEMİZİN GENEL KURULU YAPILDI

 

Adil Alaybeyoğlu yeniden Şube Başkanlığına seçildi

 

Mersin Şubemizin 13 Mayıs 2006 tarihinde yapılan Genel Kurulu’nda, Adil Alaybeyoğlu Şube  Başkanlığına, Erçin Çulcu İdari Sekreterliğe, Cumali Kısmetli de Mali Sekreterliğe seçildiler.

 

Genel Kurul’da Metin Avcı, Bülent Gülay, Talip Eren ve Yusuf Basır Yönetim Kurulu üyeleri olarak seçilirken Denetim Kurulu’na ise Ozan Karslı, Mustafa Çolak ve Mustafa Çapan seçildiler. Disiplin Kurulu üyeliklerine ise Nuri Üstün, Ayşegül Meydan ve Tarık Aslandaş getirildi.

 

Genel Kurul’a genel merkez yöneticilerimizin yanı sıra CHP Mersin Milletvekili ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Özyürek, Mersin Şube Eski Kurucu Başkanı Kemalettin Budan, Mersin Şube Eski Başkanı Enver Cuydur ile siyasi parti, sendika ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

 

Divan Başkanlığını Genel Başkanımız Mustafa Öztaşkın’ın yaptığı genel kurulda, Divan Başkan Yardımcılıklarını da Adana Şube Başkanımız Ahmet Kabaca, Ankara Şube Başkanımız Mustafa Özgen, İzmir Şube Başkanımız A. Gani Gündoğdu ve Batman Şube Başkanımız Nimetullah Sözen yaptılar. Genel Başkanımız Mustafa Öztaşkın, Genel Kurul’a hitaben yaptığı konuşmada,  dünyadaki ve ülkemizdeki ekonomik, sosyal ve siyasal gelişmeleri değerlendirdi. AKP iktidarının uygulamalarını eleştiren Öztaşkın, Hükümeti emek karşıtı olmakla suçladı.