ALİAĞA ŞUBEMİZ GENEL KURULU YAPILDI

 

Doğangül yeniden Aliağa Şube Başkanı

 

Aliağa Şubemizin 7. Olağan Genel Kurulu 21 Ocak 2006 tarihinde, Cumartesi günü yapıldı.

 

Petkim Kültür Merkezi Salonunda saat 09.30’da,  dört yıllık faaliyetlerden derlenen kısa bir filmin gösterilmesi ile başlayan Genel Kurulda, Genel Başkanımız Mustafa Öztaşkın Divan Başkanlığına, Şube Başkanlarımız Tekin Akın, Nimetullah Sözen, A.Gani Gündoğdu ve Recep Sefer de divan kurulu üyeliklerine getirildiler. 

 

Petkim ve Tüpraş işçilerinin yanı sıra konukların da yoğun ilgi gösterdiği Genel Kurul’da  saat 19.30’a kadar süren konuşmaların ardından seçimlere geçildi. 7. Olağan Genel Kurul sonunda, İbrahim Doğangül Şube Başkanlığına, Salih Rakıcı İdari Sekreterliğe, S. Mehmet Aydın Mali Sekreterliğe seçilirken Şube yönetim kurulu üyeliklerine, Adalet Kul, Atilla Erdem, İsmail Doğan, Necati Güven, Kadri İ. Sungur, Naim Geçkin, Şube Denetim Kurulu üyeliklerine Fazlı Üstün, Meltem Övünç, Cavit Yumlu, Şube Disiplin Kurulu üyeliklerine ise Nadir Okay, Şenol Yılmaz ve Coşkun Bülbül seçildiler.

 

Genel Kurula, Genel Merkez Yöneticilerimizle birlikte, Petrol-İş Şube Başkanları, sendikaların İzmir’deki başkan, yönetici ve temsilcileri, parti il başkanları, sivil toplum örgütlerinin yöneticileri, Aliağa’daki partilerin başkan ve yöneticileri ile oda başkanları ve demokratik kitle örgütlerinin tüm temsilcileri katıldı.