TRAKYA ŞUBEMİZ İDARİ SEKRETERİ  OSMAN SAYIN'I KAYBETTİK

 

Trakya Şubemiz İdari Sekreteri Osman Sayın'ı bugün Çorlu'da geçirdiği trafik kazasında kaybettik. 

Osman Sayın bugün saat 10.00 sularında, Avrupa Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulu bulunan Polyplex Europa fabrikasında örgütlenme nedeniyle işten çıkartılan ve bir haftadır fabrikanın önünde direniş yapan işçileri Çorlu'dan alıp fabrikanın önüne götürmek üzere Lüleburgaz'dan Çorlu'ya doğru seyahat etmekteydi. Sayın, otoyolda seyahat etmekte iken bir TIR kamyonuna arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybetti.

 

Osman Sayın'a Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz. Örgütümüzün başısağolsun.

 

Osman Sayın'ın cenazesi, 3 Aralık -Cuma günü Lüleburgaz Merkez Sokullu Camii'nde kılınan öğle namazını müteakip, Lüleburgaz Şehir Mezarlığında kaldırıldı.

 

25. 05. 1962 tarihinde Eruh - Siirt'te doğan Sayın, tahsilini Eruh'ta tamamladıktan sonra 1983 yılında da askerlik görevini bitirdi. 01. 03.1986 yılında TPAO Trakya Bölge Müdürlüğü'nde işe başlayan Sayın, 1995 yılından itibaren aynı işyerinde temsilcilik, baştemsilcilik ve Trakya Şubemiz Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinde bulundu.

 

Osman Sayın, Trakya Şubemizin 6. Genel Kurulu'nda ise Şube İdari Sekreterliği görevine seçildi.  Sayın, 01.11.2008 tarihinden bu yana bu görevini sürdürüyordu. Sendikamız, Osman Sayın'ın  işçi sınıfı hareketine ve örgütümüze verdiği hizmetleri unutmayacaktır.