KADIN İŞÇİ ŞENLİĞİ’nde sendikalı kadınlar bir araya geliyor

 

 Petrol-İş’li kadınlar bu yıl 8 Mart’taki etkinlikler çerçevesinde 7 Mart’ta KADIN İŞÇİ ŞENLİĞİ’nde diğer sendikalı kadınlarla bir araya geliyor. Krizde kadın dayanışması teması etrafında 7 Mart 2009 Cumartesi günü Kadıköy’de Aktaş Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek ortak etkinliğe çeşitli sendikalardan kadın temsilciler, direnişi süren işyerlerinden kadın işçiler katılacak.

 

KESK ve DİSK’ten birer kadın temsilcinin de bulunacağı şenlikte direnişte olan kadınları temsilen birer kadın söz alarak deneyimlerini paylaşacak. Birleşik Metal-İş’e bağlı Sinter ve Gürsaş direnişlerinden, Deri-İş Sendikası’na bağlı DESA direnişinden, Tek-Gıda İş’ten, Basın-İş Sendikası’na bağlı E-Kart Direnişi’nden, Tümka-İş'e bağlı Procter&Gamble direnişinden, Tekstil-Sen'in bir süre önce sona eren Miteks direnişinden, DevSağlık İş’e bağlı Kadıköy Belediyesi’nden ve Kızılay’dan, Tez-Koop-İş’ten, Hava-İş’ten, ATV Sabah Direnişi’nden birer kadın işçi konuşacak.

Etkinlikte Petrol-İş Mecaplast Tiyatrosu bir gösteri sunacak. Günyüzü Müzik Topluluğu ve Nurcan Eren, şarkı ve türkülerle kadın işçilere eşlik edecekler.

 

Kadın İşçi Şenliği

7 Mart 2009 Cumartesi Saat: 14.00-19.00

Aktaş Düğün Salonu Fatih Sok. 2/26 Tepe Nautilus Yanı/Acıbadem

Kadıköy/İstanbul