YARIMCA ŞUBEMİZ ESKİ BAŞKANI MUZAFFER GÜRKAN'I KAYBETTİK

 

Yarımca Şubemiz Eski Başkanı Muzaffer Gürkan'ı 15 Kasım, Cumartesi günü geçirdiği kalp krizi sonucu kaybettik. Muzaffer Gürkan’ın cenazesi, sendikamız genel merkez ve şube yöneticileri ile üyelerimizin de katıldığı törenin ardından, Pazar günü ikindi namazından sonra İzmit'e bağlı  Çubuklu - Osmaniye Köyü'nde toprağa verildi. Gürkan, evli ve ikisi kız, ikisi erkek, 4 çocuk babasıydı. 1943, İzmit doğumlu olan Gürkan, 1983-1991 yılları arasında sendikamızın Yarımca Şube Başkanlığını yapmıştı.

 

İzmit Lisesi mezunu olan Gürkan, 1971 yılında Petkim Petrokimya Yarımca Kompleksi'nde çalışma hayatına başlamış, fabrika içinde kurulu bulunan yardımlaşma sandıklarında ve tüketim kooperatiflerinde kurucu üyelik görevleri almıştı. 1983 yılında Petrol - İş Sendikası Yarımca Şube Başkanı olan ve 1991 yılına kadar bu görevini sürdüren Gürkan, 1993 yılında Petkim'den emekliye ayrıldı.

 

Gürkan'ın cenaze törenine Kocaeli Valisi Gökhan Sözer, AKP Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül, MHP Kocaeli Milletvekili Cumali Durmuş, sendikamız Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kocaelispor Başkanı ve Muzaffer Gürkan'ın yeğeni Serhan Gürkan, AK Parti İl Başkanı Zeki Aygün, CHP İl Başkanı Sefa Sirmen, eski bakan Kazım Dinç, ANAP Kocaeli eski Milletvekilli Sefer Ekşi, MHP Kocaeli eski Milletvekili Kemal Köse, PETKİM Eski Genel Müdürü Mehmet Yılmaz, çok sayıda belediye başkanı, siyasi parti temsilcileri, spor camiasının önde gelen simaları ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.