VATAN SAVUNMASINDA HAYATLARINI KAYBEDEN ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ

Petrol-İş'ten şehit ailelerine 50.000 YTL yardım...

Sendikamız, Konfederasyonumuz Türk-İş'in öncülüğünde, şehitlerimizin yakınları için başlatılan yardım kampanyasına destek vererek 50.000 YTL bağışta bulundu. Bu amaçla yapılan yardım, Vakıflar Bankası Türk-İş Bürosunda açılan “Türk-İş Şehit Ailelerine Yardım Hesabına (Kod No: 906 Hesap No: 00158007287803723) yatırıldı.

Türk-İş tarafından yapılan yardım kampanyası ile ilgili açıklamada şöyle denildi:

Türk ulusunu parçalayıp bölmek ve Türkiye Cumhuriyeti topraklarında egemenlik kurmak amacındaki bölücü terör örgütünün, askerimize ve masum sivillere yönelik eylemleri sonunda son günlerde bir çok şehit verilmiştir. Bu hain saldırılar karşısında Türk ulusunun artık sabrı taşmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti terörün üstesinden gelmeli, terörizm ile daha kararlı ve etkin bir şekilde mücadele edilmelidir.

Vatan savunmasında hayatlarını kaybeden şehitlerimizi saygıyla ve rahmetle anarken, onların geride bıraktığı yakınlarının acılarının bir nebze olsun azalmasına katkıda bulunmak ve onlara destek olmak amacıyla düzenlenen yardım kampanyalarında Türk - İş olarak yer almamız bizim için önemli ve kutsal bir görevdir.”