ÜLKEMİZİ KAN GÖLÜNE ÇEVİRMEK İSTEYENLER HEDEFLERİNE ULAŞAMAYACAK

 

İnsanlık dışı bu terörü şiddetle lanetliyor,

faillerin bir an önce yakalanmasını bekliyoruz!


23.05.2007

 

Ankara'nın Ulus semtindeki Anafartalar çarşısında yaşanan ve 6 kişinin ölümüne, 102 kişinin de yaralanmasına yol açan insanlık dışı terörü şiddetle lanetliyor, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

 

Ülkemizin demokratik gelişimini engellemek isteyen, bu ülkenin vatandaşlarını birbirine düşürmeye çalışan, Türkiye'yi bir barış ve demokrasi ülkesi olmaktan çıkararak kan gölüne çevirmeyi hedefleyenler, şunu iyi bilsinler ki hedeflerine ulaşamayacaklardır. Bu terör olayları, bizleri ne korkutabilir, ne yıldırabilir, ne evimize kapatabilir, ne de demokrasi ve insan hakları mücadelemizden vazgeçirebilir.

 

Kanlı terör olayları, Anadolu topraklarında binlerce yıldır birlikte yaşayan insanlarımızı, yine barış içinde bir arada yaşama hedeflerinden saptıramayacaktır. Terörün amacı bizleri korkutmak, sindirmek, ülkemizin geleceğinden, bu ülkenin tüm vatandaşları olarak barış içinde bir arada yaşama isteğinden vazgeçirmektir. Ama bu ülkenin vatandaşları bu oyunlara gelmeyeceklerdir. Bizler, ülkemizin barış ve demokrasi ortamına yapılan bu saldırılar karşısında yılmayacak, mücadelemize devam edeceğiz.

 

Ülkemizi, coğrafyamızda yaşanan kanlı bir oyunun parçası haline getirmek isteyenleri, nereden, kimden gelirse gelsin bu tür insanlık dışı terör olaylarıyla vatandaşlarımızın canına kastedenleri, insanlarımızı korkutarak, sindirerek çirkin emellerine ulaşmak isteyenleri şiddetle lanetliyor, terörün faillerinin bir an önce yakalanarak adalete teslim edilmelerini bekliyoruz.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


PETROL-İŞ SENDİKASI

MERKEZ YÖNETİM KURULU