PETROL-İŞ GENEL TEMSİLCİLER KURULU ANTALYA’DA TOPLANIYOR

10.11.2006

Petrol-İş Sendikası’nın 25. Dönem Genel Temsilciler Kurulu 11-12 Kasım tarihleri arasında Antalya-Larespark Hotel’de toplanıyor. Sendikamızın genel merkez yöneticileri, şube başkan ve yöneticileri ile örgütlü olduğumuz tüm işyerleri baştemsilci ve temsilcilerinin katılacağı toplantıda, dünyada ve ülkemizde yaşanan siyasi, sosyal ve ekonomik gelişmeler, dünya ve Türkiye sendikal hareketinin bugünkü durumu ve geleceği tartışılıp değerlendirilecek. Genel Temsilciler Kurulu, bu konularda ve örgütlü olduğumuz işyerlerinde yaşanan sorunları gündeme getirerek, izlenecek politika ve stratejileri saptayacak.Ana gündemi örgütlenme olacak Genel Temsilciler Kurulu’nun, Antalya’da yapılması, Antalya Serbest Bölgesi’nde, 26 Eylül 2006 tarihinde başlayan ve 47 gündür başarıyla sürdürülen sendikamız üyesi Novamed işçilerinin grevine örgütümüzün verdiği desteği göstermesi açısından da özel anlam taşıyor. Basına açık olarak yapılacak Genel Temsilciler Kurulu’na tüm medya kuruluşlarımız davetlidir.

Saygıyla duyurulur.

PETROL-İŞ SENDİKASI